SALON DIKOS

Câteva cuvinte despre noi, cei de la salonul Dikos din București

Iulian Duică - no1 în extensii păr

“Numele meu este Iulian Duică, practic meseria de hair dresser de 20 de ani și de 15 ani mă pot considera no.1 în extensii de păr”

"Acum 20 de ani, doi prieteni mi-au propus dacă vreau un aparat cu care se pune păr, la un preț convenabil. Am luat-o ca pe o afacere, gândindu-mă că pot să scot un profit, revânzându-l la un preț mai mare. În nici un caz să îl folosesc.

După câteva săptămani o clientă își dorea foarte mult să aibă șuvițe pe un păr negru vopsit. Atunci m-am gândit că aparatul ar putea să mă salveze și am început să-l folosesc, încercând să pun nouă șuvițe.

Dar în momentul în care aplicam o șuviță, imediat aluneca de pe păr. Repetând procedura de câteva ori și stricând bineînțeles patru-cinci șuvițe, mi-am dat seama într-un final că de fapt părul era coafat și dat cu ceară și de aceea șuvițele nu rămâneau prinse pe păr. Atunci a fost prima dată când am început să folosesc extensiile de păr. Au urmat mai multe cliente care voiau numai șuvițe, până când m-am hotărât să îi pun extensii de păr soției mele, care “lucrează” la casieria salonului și având contact cu toate clientele, le inspiră încredere.

După 3-4 luni am început să pun foarte serios extensii de păr, exemplul cel mai bun fiind părul soției mele care rămânea în stare perfectă chiar dacă la 3 luni îi schimbam șuvițele (în medie 100 de buc). Lucrurile au rămas la fel și în ziua de astăzi, soția mea are extensii de păr pe care i le schimb la 3 luni și clientele, de fiecare data, o admiră și vor si ele la fel.

Experiența mea constă în practică foarte multă, dar și în deplasări în străinătate, cum ar fi: Campionatul Mondial de Coafură de la Berlin (2000), Târgul Internațional de Coafură Londra (2001), Londra (2003), Londra (2005), Londra (2006), Barcelona (2007), Bologna (2008), Paris (2010), unde am văzut toate modelele de extensii și toate modalitățile de a fi aplicate pe păr.

După aceste experiențe am ajuns la concluzia că cel mai bine și cel mai sănătos pentru părul clientei sunt cele pe care pe care le folosesc în prezent, de fapt același model cu care am început."

Iulian Duică - Extensii Păr
Iulian Duică la Salonul Dikos din București
Icon cliente extensii par 180.000 metri de extensii montate
Icon cliente mulțumite 3.000 cliente mulțumite
Icon ani experienta 20 ani de experiență
Urmărește Salon Dikos - Extensii Păr pe Facebook

Ne găsești și pe Facebook unde avem peste 2.000 de urmăritoare, majoritatea vizitându-ne la salon și devenindu-ne cliente fidele.

Vezi Facebook
Facebook - Extensii Par - Salon Dikos